VIDEO Un avion Air Canada a greșit aterizarea și a ieșit de pe pistă. 17 răniți!Articolul precedent
Militanții Stat Islamic decapitează oameni de față cu copii!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

ACCIDENT în Neamț, cu un autocar în care se aflau 35 de persoane!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
ACCIDENT în Neamț, cu un autocar în care se aflau 35 de persoane!
Articole similare

Un autocar în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe DN 15 B, în judeţul Neamţ, după ce a fost lovit de remorca unui TIR, care a derapat, iar în urma impactului şapte pasageri au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea, accidentul a avut loc pe DN 15 B, în localitatea Bistricioara, după ce remorca unui TIR condus de un bărbat de 47 de ani din Republica Moldova a derapat şi a intrat într-un autocar care circula regulamentar.

În urma impactului, autocarul, în care se aflau aproximativ 35 de persoane, s-a răsturnat, iar şapte pasageri au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au declarat că la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

”Când au ajuns forţele de intervenţie la faţa locului toate persoanele erau ieşite din autocar. O persoană avea o fractură la un braţ, altă persoană acuza dureri lombare, o persoană avea o contuzie la faţă, iar alte patru persoane aveau zgârieturi la faţă”, a spus Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Persoanele rănite sunt în afara oricărui pericol.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!