Femeie lovită MORTAL pe trecere de pietoni, în Galați!Articolul precedent
DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Cofetărie închisă de ANAF pentru o diferență de doar 1,5 lei în casă!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Cofetărie închisă de ANAF pentru o diferență de doar 1,5 lei în casă!
Articole similare

O cofetarie din Timisoara a fost inchisa de ANAF, dupa inspectorii antifrauda au descoperit un plus de 1,5 lei in casa, scrie gorj-domino.ro.

”Ultima unitate care a cazut prada iuresului inspectorilor antifrauda este cunoscuta cofetarie Codrina, din Piata Badea Cartan, a carei activitate a fost suspendata pentru o luna, clientii fiind anuntati, printr-un afis lipit pe usa, ca unitatea nu emite bonuri fiscale. Motivul incredibil pentru care (…) au pus lacatul pe prajiturile Codrina este un plus in casa de 1,50 lei, descoperit de inspectori dupa ce au confruntat monetarul din casa de marcat cu valoarea bonurilor emise pana in momentul descinderii, care nu a putut fi justificat de vanzatoare”, scrie sursa.

De altfel, televiziunile de stiri anunta ca 177 de localuri din toata tara au fost inchise in aceasta luna, in urma controalelor Fiscului, venite dupa ce pe 1 martie a intrat in vigoare legea conform carora comerciantii sunt obligati sa dea bon fiscal. Patronii spun, insa, ca Fiscul exagereaza.

Dupa un control de sase ore, un restaurant de langa lacul Herastrau a fost inchis pentru ca lipseau 200 de lei din fondul de rulment, iar amenda a fost de 15.000 de lei. Un alt restaurant a fost amendat cu 10.000 de lei pentru o sticla de palinca neinregistrata, gasita in bucatarie.

”Ni s-a dat si o suspendare de trei luni pe bauturi spirtoase. Ni s-a parut un pic gresit. Pentru o singura sticla…”, explica seful de sala al respectivului local, citati de Ziarul Financiar. In total, in urma celor 177 de localuri, inspectorii ANAF au aplicat amenzi de aproape 4 milioane de lei.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!