DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!Articolul precedent
La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la Parchet

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la Parchet
Articole similare

Preşedintele Sindicatului Porţile de Fier, Cristinel Popescu, a depus plângere penală la Parchet împotriva directorului Hidroserv, Radu Nuţă, pe care îl acuză că l-a jignit şi că l-a agresat în timp ce se afla în biroul său, la rândul lui Nuţă spunând că el a fost ameninţat de sindicalist.

Scandalul de la Hidroserv Porţile de Fier a izbucnit, luni dimineaţă, după ce un scafandru al instituţiei, Mihai Chelu, care este şi lider al Sindicatului Porţile de Fier, a vrut să intre în incinta unităţii, însă jandarmii care asigură paza nu i-au permis accesul.

”Eu am încercat să ajung la sediul sindicatului din clădirea de mai jos şi nu am fost lăsat la poartă pe motiv că apar pe un tabel că sunt în concediu de odihnă şi nu am voie să intru în societate, de la dispoziţia domnului Nuţă (n.r. – directorul Hidroserv Porţile de Fier, Radu Nuţă). Mai mult de atât nu ştiu. Sunt în concediu de odihnă, dar asta nu cred că este interzis de lege sau de vreun regulament să vin la sediul societăţii, chiar dacă sunt în concediul de odihnă”, a afirmat liderul Sindicatului Porţile de Fier, Mihai Chelu.

Chelu a mai spus că, întrucât nu a fost lăsat să intre în incinta Hidroserv Porţile de Fier, l-a chemat la poartă pe preşedintele Sindicatului Porţile de Fier, Cristinel Popescu.

”Am fost chemat de colegul meu Mihai Chelu, care este lider de sindicat în Sindicatul Porţile de Fier, că nu i se permite accesul în incinta unităţii aveam de făcut nişte situaţii, de lucrat la nişte materiale pentru sindicat, avem de apărat drepturile salariaţilor care urmează să fie disponibilizaţi, încă o sută de salariaţi, tot în mod abuziv. Am explicat că trebuie să vină la mine, la sindicat, nu i-a permis, am fost îndrumat către directorul Nuţă, nu ştiu cum de Nuţă îşi permite să dea ordine Jandarmeriei”, a declarat Cristinel Popescu, care a adăugat că ulterior a mers în biroul directorului Hidroserv pentru a-l întreba de ce nu îi permite liderului de sindicat să intre în instituţie.

”La un moment dat, după ce m-a făcut mitoman şi în toate felurile, mi-a spus şi îmi cer scuze «Eşti o p(beep)», am spus «Mă, cum îţi permiţi să mă faci aşa?», a dat cu uşa de două ori în mine pentru a ieşi afară din secretariat ca şi cum ar fi moşia lui şi la un moment dat m-a luat de gât. Au fost de faţă şi vreo câţiva martori”, a mai spus Popescu.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, directorului Hidroserv Porţile de Fier, Radu Nuţă, a dezminţit acuzaţiile de purtare agresivă, susţinând că el a fost ameninţat de sindicalişti.

”Ultima dată m-a sechestrat la Porţile de fier II, îl credeţi în stare pe domnul Popescu, care ştiţi că este un tip mai impulsiv!? A năvălit la mine în birou, în prezenţa juristei. Deci un om care a năvălit în birou şi care până acum a creat numai probleme şi care mi-a adus numai ameninţări, credeţi că eram nebun să sar la cap la dânsul? Am fost ameninţat cu moartea de domnul Chelu în faţa Jandarmeriei Române, la Poarta 2. Mi-a spus să mă mut din oraş şi m-a ameninţat cu moartea, dacă asta vă interesează, domnul Chelu fiind lider de sindicat”, a declarat dirctorul Hidroserv Porţile de Fier.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!