DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!Articolul precedent
La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la Parchet

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la Parchet
Articole similare

Presedintele Sindicatului Portile de Fier, Cristinel Popescu, a depus plangere penala la Parchet impotriva directorului Hidroserv, Radu Nuta, pe care il acuza ca l-a jignit si ca l-a agresat in timp ce se afla in biroul sau, la randul lui Nuta spunand ca el a fost amenintat de sindicalist.

Scandalul de la Hidroserv Portile de Fier a izbucnit, luni dimineata, dupa ce un scafandru al institutiei, Mihai Chelu, care este si lider al Sindicatului Portile de Fier, a vrut sa intre in incinta unitatii, insa jandarmii care asigura paza nu i-au permis accesul.

”Eu am incercat sa ajung la sediul sindicatului din cladirea de mai jos si nu am fost lasat la poarta pe motiv ca apar pe un tabel ca sunt in concediu de odihna si nu am voie sa intru in societate, de la dispozitia domnului Nuta (n.r. – directorul Hidroserv Portile de Fier, Radu Nuta). Mai mult de atat nu stiu. Sunt in concediu de odihna, dar asta nu cred ca este interzis de lege sau de vreun regulament sa vin la sediul societatii, chiar daca sunt in concediul de odihna”, a afirmat liderul Sindicatului Portile de Fier, Mihai Chelu.

Chelu a mai spus ca, intrucat nu a fost lasat sa intre in incinta Hidroserv Portile de Fier, l-a chemat la poarta pe presedintele Sindicatului Portile de Fier, Cristinel Popescu.

”Am fost chemat de colegul meu Mihai Chelu, care este lider de sindicat in Sindicatul Portile de Fier, ca nu i se permite accesul in incinta unitatii aveam de facut niste situatii, de lucrat la niste materiale pentru sindicat, avem de aparat drepturile salariatilor care urmeaza sa fie disponibilizati, inca o suta de salariati, tot in mod abuziv. Am explicat ca trebuie sa vina la mine, la sindicat, nu i-a permis, am fost indrumat catre directorul Nuta, nu stiu cum de Nuta isi permite sa dea ordine Jandarmeriei”, a declarat Cristinel Popescu, care a adaugat ca ulterior a mers in biroul directorului Hidroserv pentru a-l intreba de ce nu ii permite liderului de sindicat sa intre in institutie.

”La un moment dat, dupa ce m-a facut mitoman si in toate felurile, mi-a spus si imi cer scuze «Esti o p(beep)», am spus «Ma, cum iti permiti sa ma faci asa?», a dat cu usa de doua ori in mine pentru a iesi afara din secretariat ca si cum ar fi mosia lui si la un moment dat m-a luat de gat. Au fost de fata si vreo cativa martori”, a mai spus Popescu.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, directorului Hidroserv Portile de Fier, Radu Nuta, a dezmintit acuzatiile de purtare agresiva, sustinand ca el a fost amenintat de sindicalisti.

”Ultima data m-a sechestrat la Portile de fier II, il credeti in stare pe domnul Popescu, care stiti ca este un tip mai impulsiv!? A navalit la mine in birou, in prezenta juristei. Deci un om care a navalit in birou si care pana acum a creat numai probleme si care mi-a adus numai amenintari, credeti ca eram nebun sa sar la cap la dansul? Am fost amenintat cu moartea de domnul Chelu in fata Jandarmeriei Romane, la Poarta 2. Mi-a spus sa ma mut din oras si m-a amenintat cu moartea, daca asta va intereseaza, domnul Chelu fiind lider de sindicat”, a declarat dirctorul Hidroserv Portile de Fier.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!