Dacia a început livrarea primelor ambulanțe DusterArticolul precedent
Ginerele lui Traian Băsescu este anchetat pentru șantaj!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola
Articole similare

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, surse judiciare declarand pentru MEDIAFAX ca printre persoanele vizate ar fi si directorul economic al unitatii sanitare.

Potrivit DNA, perchezitiile de marti facute de catre procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Iasi al Directiei la doua locatii din municipiul Iasi, din care una la sediul unei institutii publice, vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca una dintre perchezitii este facuta la Spitalul de Psihiatrie Socola, printre persoanele vizate fiind si directorul economic al institutiei medicale.

In acest dosar, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Inspectoratului de Jandarmi Iasi.

Articol   0 Comentarii

Politica

Elena Udrea face Paștele în AREST!

Elena Udrea face Paștele în AREST!   0

Elena Udrea şi-ar putea petrece Paştele în arest, după ce judecătorii instanţei supreme au decis prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul său, decizia putând fi contestată la aceeaşi instanţă. Înalta Curte [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!