Cofetărie închisă de ANAF pentru o diferență de doar 1,5 lei în casă!Articolul precedent
Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la ParchetArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!
Articole similare

Tânăra în vârstă de 27 de ani diganostiocată cu gripă a murit la un spital din Bucureşti. Este primul deces din acest sezon înregistrat în rândul românilor depistaţi cu virusul gripal.

Tânăra decedată nu avea condţtii medicale preexistente şi nu era vaccinată antigripal. „S-au înregistrat 1382 cazuri de IACRS, 759 cazuri de pneumopatii acute şi 3 cazuri de gripă (1 caz la grupa 2-4 ani, 1 caz la grupa 15-49 ani şi unul la grupa 50-64ani), toate fiind confirmate de Institutul Cantacuzino cu virus gripal tip B. La cazul din grupa de vârstă 15-49 ani, o femeie de 27 de ani, fără condiţii medicale preexistente, nevaccinată anti-gripal, a fost înregistrat decesul. Numărul total al cazurilor de viroze respiratorii înregistrat în aceasta săptămâna (2141) este mai scăzut faţă de valoarea înregistrată în săptămâna anterioară (2513 cazuri) dar depăşeşte intervalul aşteptat”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, citat de Adevarul.ro.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!