Cofetărie închisă de ANAF pentru o diferență de doar 1,5 lei în casă!Articolul precedent
Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la ParchetArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
DOLJ: Tânără de doar 27 de ani, din Craiova, a murit din cauza gripei!
Articole similare

Tanara in varsta de 27 de ani diganostiocata cu gripa a murit la un spital din Bucuresti. Este primul deces din acest sezon inregistrat in randul romanilor depistati cu virusul gripal.

Tanara decedata nu avea condttii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal. „S-au inregistrat 1382 cazuri de IACRS, 759 cazuri de pneumopatii acute si 3 cazuri de gripa (1 caz la grupa 2-4 ani, 1 caz la grupa 15-49 ani si unul la grupa 50-64ani), toate fiind confirmate de Institutul Cantacuzino cu virus gripal tip B. La cazul din grupa de varsta 15-49 ani, o femeie de 27 de ani, fara conditii medicale preexistente, nevaccinata anti-gripal, a fost inregistrat decesul. Numarul total al cazurilor de viroze respiratorii inregistrat in aceasta saptamana (2141) este mai scazut fata de valoarea inregistrata in saptamana anterioara (2513 cazuri) dar depaseste intervalul asteptat”, se arata in comunicatul Directiei de Sanatate Publica Dolj, citat de Adevarul.ro.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!