Lege nouă În SUA: deținuții vor fi ÎMPUȘCAȚI la zid!Articolul precedent
Contracte ilegale la Universitatea de Medicină din București. Polițiștii fac descinderi marți dimineața!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Elena Udrea face Paștele în AREST!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Elena Udrea face Paștele în AREST!
Articole similare

Elena Udrea si-ar putea petrece Pastele in arest, dupa ce judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv in cazul sau, decizia putand fi contestata la aceeasi instanta.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis, luni, propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea in dosarul „Gala Bute”.

Instanta a decis sa prelungeasca masura arestului si pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea.

Fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, vor fi cercetati in continurea in arest la domiciliu, a mai decis instanta suprema.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la aceeasi instanta.

Procesul a durat peste sapte ore, timp in care au fost ascultati inculpatii care au dorit sa dea declaratii, procurorii DNA si-au sustinut referatul, iar avocatii si-au prezentat pledoariile pentru lasarea in libertate a clientilor lor.

Instanta a deliberat apoi timp de aproximativ doua ore inainte de a anunta decizia.

Fostul ministru Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul „Gala Bute”, in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.

Articol   0 Comentarii

Politica

DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola

DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola   0

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Spitalul de Psihiatrie Socola într-un dosar privind angajări ilegale şi atribuirea unor contracte de achiziţii, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că printre persoanele vizate [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!