Judecătoarea Veronica Cîrstoiu CONDAMNATĂ la cinci ani de închisoare, cu executare, pentru luare de mităArticolul precedent
Deținut găsit MORT, în celulă, în cel mai sigur penitenciar din țarăArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Imigranți pakistanezi, desoperiți la Constanța, într-un TIR

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Imigranți pakistanezi, desoperiți la Constanța, într-un TIR
Articole similare

Trei cetăţeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în România ascunşi într-un TIR ce transporta textile din Turcia spre Ucraina au fost prinşi, vineri, de poliţiştii de frontieră constănţeni de la Negru Vodă, ei fiind acum cercetaţi de către autorităţile de frontieră din Bulgaria.

Potrivit Gărzii de Coastă, un TIR condus un cetăţean ucrainean s-a prezentat pentru a intra în ţară, vineri dimineaţă, pe la punctul de frontieră Negru Vodă din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autocamionul, înmatriculat în Ucraina, era încărcat cu textile din Turcia pentru Ucraina.

În timpul controlului făcut de o echipă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a fost observată o tăietură în partea superioară a prelatei remorcii. Astfel, s-a făcut un control amănunţit al compartimentului de marfă, fiind descoperiţi trei bărbaţi care nu aveau documente la ei.

În urma verificărilor poliţiştilor de frontieră s-a stabilit că cei trei sunt cetăţeni pakistanezi, care intenţionau să intre ilegal în România cu scopul de a-şi continua ulterior călătoria spre o ţară din Spaţiul Schengen.

Pakistanezii au fost preluaţi pentru continuarea cercetărilor de către autorităţile de frontieră bulgare, conform acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind controlul în comun al trecerii frontierei.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!