Judecătoarea Veronica Cîrstoiu CONDAMNATĂ la cinci ani de închisoare, cu executare, pentru luare de mităArticolul precedent
Deținut găsit MORT, în celulă, în cel mai sigur penitenciar din țarăArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Imigranți pakistanezi, desoperiți la Constanța, într-un TIR

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Imigranți pakistanezi, desoperiți la Constanța, într-un TIR
Articole similare

Trei cetateni pakistanezi care intentionau sa intre ilegal in Romania ascunsi intr-un TIR ce transporta textile din Turcia spre Ucraina au fost prinsi, vineri, de politistii de frontiera constanteni de la Negru Voda, ei fiind acum cercetati de catre autoritatile de frontiera din Bulgaria.

Potrivit Garzii de Coasta, un TIR condus un cetatean ucrainean s-a prezentat pentru a intra in tara, vineri dimineata, pe la punctul de frontiera Negru Voda din judetul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autocamionul, inmatriculat in Ucraina, era incarcat cu textile din Turcia pentru Ucraina.

In timpul controlului facut de o echipa formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a fost observata o taietura in partea superioara a prelatei remorcii. Astfel, s-a facut un control amanuntit al compartimentului de marfa, fiind descoperiti trei barbati care nu aveau documente la ei.

In urma verificarilor politistilor de frontiera s-a stabilit ca cei trei sunt cetateni pakistanezi, care intentionau sa intre ilegal in Romania cu scopul de a-si continua ulterior calatoria spre o tara din Spatiul Schengen.

Pakistanezii au fost preluati pentru continuarea cercetarilor de catre autoritatile de frontiera bulgare, conform acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Bulgaria privind controlul in comun al trecerii frontierei.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!