Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la ParchetArticolul precedent
Sute de cetățeni ruși sunt acuzați de terorism! Cei mai mulți susțin gruparea Stat IslamicArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!
Articole similare

Zece proiectile din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-o cazemată dezafectată de pe o plajă din staţiunea Năvodari, pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” ridicând elementele de muniţie pentru a le distruge, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”, mai mulţi pescari care igienizau o cazemată dezafectată de pe o plajă din Năvodari au descoperit, în acest weekend, două proiectile şi au anunţat autorităţile.

Membrii echipei pirotehnice s-au deplasat la faţa locului, au asanat zona şi au găsit, în total, zece proiectile de diferite calibre şi şase cartuşe, datând din cel de-al doilea război mondial.

Muniţia a fost ridicată şi depozitată în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii.

Pompierii atrag atenţia că, în pofida stării avansate de coroziune, muniţiile rămase neexplodate din timpul războaielor pot fi încă active şi, manevrate necorespunzător, pot provoca adevărate tragedii, distrugerea lor urmând să fie făcută numai de către specialiştii pirotehnicieni.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!