Cristinel Popescu, șeful sindicatului Porțile de Fier, implicat într-o altercație. Acum este chemat la ParchetArticolul precedent
Sute de cetățeni ruși sunt acuzați de terorism! Cei mai mulți susțin gruparea Stat IslamicArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!
Articole similare

Zece proiectile din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite intr-o cazemata dezafectata de pe o plaja din statiunea Navodari, pirotehnistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Dobrogea” ridicand elementele de munitie pentru a le distruge, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ”Dobrogea”, mai multi pescari care igienizau o cazemata dezafectata de pe o plaja din Navodari au descoperit, in acest weekend, doua proiectile si au anuntat autoritatile.

Membrii echipei pirotehnice s-au deplasat la fata locului, au asanat zona si au gasit, in total, zece proiectile de diferite calibre si sase cartuse, datand din cel de-al doilea razboi mondial.

Munitia a fost ridicata si depozitata in conditii de siguranta, in vederea distrugerii.

Pompierii atrag atentia ca, in pofida starii avansate de coroziune, munitiile ramase neexplodate din timpul razboaielor pot fi inca active si, manevrate necorespunzator, pot provoca adevarate tragedii, distrugerea lor urmand sa fie facuta numai de catre specialistii pirotehnicieni.

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!