Corneliu Dobrițoiu, fostul ministru al Apărării, condamnat la închisoare!Articolul precedent
Grav accident lângă Satu Mare, între două autobuze! Cel puțin 17 răniți!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Marea Britanie trimite la Constanța cea mai puternică navă de război de care dispune!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Marea Britanie trimite la Constanța cea mai puternică navă de război de care dispune!
Articole similare

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, se află în vizită la Bucureşti, în cadrul căreia se întâlnește inclusiv cu preşedintele Klaus Iohannis și cu premierul Victor Ponta, informează Realitatea TV.

Vizita lui Michael Fallon are loc la scurt timp după cea a ministrului britanic de Externe, Philip Hammond, în ianuarie 2015, confirmând o relaţie apropiată între România şi Marea Britanie.

„Împărtășim îngrijorarea României în ceea ce privește securitatea de la Marea Neagră”, a declarat Michael Fallon la București. „Sistemul antirachetă al NATO este unul defensiv, cum o arată și numele”, a mai spus ministrul britanic.

Cel mai nou distrugător al Marii Britanii va sosi în octombrie la Marea Neagră, a mai spus șeful apărării din Regat.

Ministrul român al Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat că, în întâlnirea avută luni dimineața cu omologul său britanic, Michael Fallon, au fost abordate măsurile comune care trebuie luate de România și Marea Britanie „pentru a asigura o prezență permanentă, prin rotație, pe Marea Neagră a capabilităților NATO”.

„Marea Britanie şi România au dezvoltat un parteneriat strategic ale cărui priorităţi sunt prosperitatea şi securitatea. Guvernul de la Londra a salutat angajamentul României de a aloca doi la sută din Produsul Intern Brut (PIB) în domeniul apărării, până în 2017, precum şi găzduirea Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est (Multinational Divisional HQ, South-East Europe) şi a uneia dintre cele şase Unităţi pentru Integrarea Forţelor NATO (NATO Forward Integration Unit)”, se arată într-un comunicat al Ambasadei britanice.

Articol   0 Comentarii

Fără categorie

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!   0

Zece proiectile din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-o cazemată dezafectată de pe o plajă din staţiunea Năvodari, pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” ridicând elementele [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!