Corneliu Dobrițoiu, fostul ministru al Apărării, condamnat la închisoare!Articolul precedent
Grav accident lângă Satu Mare, între două autobuze! Cel puțin 17 răniți!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Marea Britanie trimite la Constanța cea mai puternică navă de război de care dispune!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Marea Britanie trimite la Constanța cea mai puternică navă de război de care dispune!
Articole similare

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, se afla in vizita la Bucuresti, in cadrul careia se intalneste inclusiv cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta, informeaza Realitatea TV.

Vizita lui Michael Fallon are loc la scurt timp dupa cea a ministrului britanic de Externe, Philip Hammond, in ianuarie 2015, confirmand o relatie apropiata intre Romania si Marea Britanie.

„Impartasim ingrijorarea Romaniei in ceea ce priveste securitatea de la Marea Neagra”, a declarat Michael Fallon la Bucuresti. „Sistemul antiracheta al NATO este unul defensiv, cum o arata si numele”, a mai spus ministrul britanic.

Cel mai nou distrugator al Marii Britanii va sosi in octombrie la Marea Neagra, a mai spus seful apararii din Regat.

Ministrul roman al Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat ca, in intalnirea avuta luni dimineata cu omologul sau britanic, Michael Fallon, au fost abordate masurile comune care trebuie luate de Romania si Marea Britanie „pentru a asigura o prezenta permanenta, prin rotatie, pe Marea Neagra a capabilitatilor NATO”.

„Marea Britanie si Romania au dezvoltat un parteneriat strategic ale carui prioritati sunt prosperitatea si securitatea. Guvernul de la Londra a salutat angajamentul Romaniei de a aloca doi la suta din Produsul Intern Brut (PIB) in domeniul apararii, pana in 2017, precum si gazduirea Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est (Multinational Divisional HQ, South-East Europe) si a uneia dintre cele sase Unitati pentru Integrarea Fortelor NATO (NATO Forward Integration Unit)”, se arata intr-un comunicat al Ambasadei britanice.

Articol   0 Comentarii

Fără categorie

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!   0

Zece proiectile din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-o cazemată dezafectată de pe o plajă din staţiunea Năvodari, pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” ridicând elementele [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!