Un român a împrumutat puțin bolidul de lux al patronului din Italia. Apoi l-a vândut în România!Articolul precedent
Medici români pleacă în Ucraina pentru a ajuta cu rănițiiArticolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

NU EXISTĂ SUPRAVIEȚUITORI! Avion cu 148 de pasageri la bord, PRĂBUȘIT în Franța!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
NU EXISTĂ SUPRAVIEȚUITORI! Avion cu 148 de pasageri la bord, PRĂBUȘIT în Franța!
Articole similare

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 148 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză. Avionul aparţine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, scrie Le Figaro în ediţia electronică.

Avionul aparţine companiei germane Germanwings. Însă compania a scris pe Twitter că deocamdată nu are o confirmare oficială a prăbuşirii. „Am aflat recent despre informaţiile din presă care speculează cu privire la un incident, deşi noi nu avem încă informaţii proprii confirmate”, a precizat Germanwings.

Elicopterele trimise în zona în care s-a prăbuşit avionul au reperat epava aparatului de zbor şi câteva cadavre în jurul acesteia, a anunţat secretarul de stat pentru Transporturi Alain Vidalies, citat de Europe1 în pagina electronică.

„Avionul a fost reperat. Acesta s-a prăbuşit într-o zonă inaccesibilă pe cale rutieră”, a declarat pentru Europe1 secretarul de stat. „Nimeni nu a putut ajunge la avion până la ora la care vorbim. Pur şi simplu, survolarea cu elicopterele a permis reperarea carcasei avionului şi a câtorva cadavre în jurul avionului”, a adăugat Vidalies.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet, citat de France TV, locul accidentului aviatic este greu accesibil deoarece „unele drumuri sunt înzăpezite”.

Directorul companiei Lufthansa, care deţine Germanwings, a declarat că ”nu se ştie ce s-a întâmplat cu avionul”.

Articol   0 Comentarii

Fără categorie

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!

La un pas de TRAGEDIE în Năvodari! Zece proiectile neexplodate descoperite pe PLAJĂ!   0

Zece proiectile din cel de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-o cazemată dezafectată de pe o plajă din staţiunea Năvodari, pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” ridicând elementele [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!