VIRUS extrem de periculos depistat în Bulgaria!Articolul precedent
Incendiu de proportii în Baia Mare! ARDE o biserică!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Polițist implicat într-un accident rutier grav, la Târgoviște! A ajuns la urgențe!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Polițist implicat într-un accident rutier grav, la Târgoviște! A ajuns la urgențe!
Articole similare

Trei persoane, printre care un agent de poliţie de la Târgovişte, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte cu multiple leziuni, după ciocnirea a două autoturisme Logan pe DN 71.

Potrivit anchetatorilor, maşinile s-au ciocnit frontal, după care au fost proiectate în şanţurile de pe marginea carosabilului.   Accidentul a avut loc în afară localităţii Nucet. Agentul de poliţie, care conducea unul dintre autoturisme, a rămas încarcerat, pompierii fiind nevoiţi să tăie plafonul maşinii pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate ale maşini.

Trei ambulanţe au transportat răniţii la Spitalul Judeţean de Urtgenta din Târgovişte. Celelalte două victime, şoferul de 37 de ani şi o tânără de 25 de ani, pasageră, au suferit, de asemenea, leziuni multiple şi vor rămâne sub investigaţia medicilor.

“Pe Dn 71, în afara localităţii Nucet, a avut loc o coliziune între două autoturime în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a trei persoane. Victimele au fost transportate la spital. Unul dintre conducătorii auto este agent de siguranţă în cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi se afla în afara orelor de program”, a declarat subinsp. Alexandra Niculae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Foto: Adevarul.ro

Articol   0 Comentarii

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!