VIDEO Explozie puternică în Tătărași! Autorul deflagrației vroia să-și facă o cafea!Articolul precedent
Mazăre renunță la primăria Constanța!Articolul urmator
Ultimele stiri

Stiri cu impact social

Traian Băsescu acuzat de ȘANTAJ! Fostul președinte a fost audiat la Înalta Curte!

Articol   0 Comentarii
Spatiere+- AMarime font+- Imprimare articol
Traian Băsescu acuzat de ȘANTAJ! Fostul președinte a fost audiat la Înalta Curte!
Articole similare

Traian Basescu a fost audiat, miercuri, la PICCJ, ca suspect in dosarul care Gabriela Firea il acuza de santaj, fostul presedinte fiind huiduit de mai multi oameni, care au scandat „PMP si ticalos, ai intors tara pe dos” si „Spune, Base, adevarat, cati dolari pe flota ai luat”.

Traian Basescu s-a prezentat in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj, avocatii acestuia solicitand un termen pentru consultarea dosarului, arata Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ).

Traian Basescu a venit la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) in jurul orei 11.00, fiind citat in calitate de suspect, pentru a da declaratii in dosarul care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj. Dupa aproximativ 20 de minute, Traian Basescu a plecat de la PICCJ, acesta nedorind sa spuna ce a discutat cu procurorii si daca a fost pus sub urmarire penala.

Intrebat daca a sunat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie dupa ce a fost pus sechestru pe terenuri din localitatea Nana, in dosarul in care se fac cercetari, asa cum a afirmat procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, Traian Basescu a negat.

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj, avocatii acestuia solicitand un termen pentru consultarea dosarului, arata Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ).

Articol   0 Comentarii

Politica

DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola

DAN face percheziții la Spitalul de Psihiatrie Socola   0

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Spitalul de Psihiatrie Socola într-un dosar privind angajări ilegale şi atribuirea unor contracte de achiziţii, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că printre persoanele vizate [...]

Introduceti adresa de email pentru a primi cele mai noi informatii!